Magyar Alkotók Nemzetközi Egyesülete Székesfehérvár

EGYESÜLETÜNK KIADVÁNYAI

ANTOLÓGIÁINK:

- 2017-ben került kiadásra első antológiánk Lélektükör címmel, az internetes Aranycsillag Irodalmi és Művészeti Csoportunk megalakulásának 5 éves jubileumi évfordulójára. Az antológiáról készült recenzió ugyanitt, a Recenziók menüpont alatt olvasható.
- 2018-ban került sor a második antológiánk kiadására, Lélekkapocs címmel. Az antológiáról készült recenzió szintén a Recenziók menüpont alatt olvasható.
- A járványügyi helyzet miatt 2020 évben került sor a 2019-es Lélekhúr című antológiánk megjelentetésére, amelynek recenziója ugyanitt, csak a "Recenziók" almenüben olvasható.

MAGAZINUNK:

ÚJ VERŐFÉNY című irodalmi- művészeti- kulturális magazinunkat 2018 őszén alapítottuk. Magazinunk A/5-ös méretű, könyv formátumban jelenik meg, amelyben helyet kapnak a pályázatainkon jó eredményt elért tagjaink művei. Továbbá rendszeres jelennek meg tagjainkról, és a köztünk élő, elismert kortárs irodalmárokkal, művészekkel és kulturális munkát végző, ismert személyekkel készült interjúk, miszerint magazinunkban helyet kapott: Baranyi Ferenc Kossuth díjas költő, író, Ágh István Kossuth- és Magyar Örökségdíjas író, költő, Dévai Nagy Kamilla Liszt díjas előadóművész, Magyarország Érdemes Művésze, Nick Ferenc a Kultúra Lovagrend és a Falvak Kultúrájáért Alapítvány elnöke, Király Lajos költő, író, műfordító, a budapesti Krúdy Irodalmi Kör elnöke. Ezenkívül bemutatkozási lehetőséget biztosítunk csoport - és egyesületi tagjaink számára, valamint egymás között készített interjúk közlésére is. Könyvajánló rovatunkban helyet biztosítunk tagjaink megjelent könyveinek bemutatására. In memoriam rovatunkban megemelékezünk elhunyt társainkról. Tekintettel a nagy létszámra, és az egyesület anyagi lehetőségeire, tagjaink részére csak minden 2. lapszámban tudunk helyet biztosítani. Jelenlegi bevételi forrásunk az éves tagdíj, amely kis összegű, ami néhány tagtársunk jóvoltából némi támogatási hozzájárulással egészül ki. Eddig megjelent magazinjaink:
Új Verőfény magazinunk első kiadványa 2018 decemberében jelent meg féléves kiadásban - I évfolyam 2018/1-2 őszi- téli lapszám. - 2019. márciusában szintén féléves - II. évfolyam 2019/1-2 tavaszi- nyári száma.
- 2019. decemberében a féléves - II. évfolyam 2019-3-4 őszi- téli száma.
- 2020. márciusában jelent meg a III. évfolyam 2020/1. bővített kiadású első negyedévi tavaszi szám, amely tartalmazza a 2019-es Rákóczi emlékév tiszteletére kiírt nagypályázatunkról szóló híradást, és a pályázaton kiemelkedő eredményt elért műveket.
- 2020. október elején jelent meg a III. évf. 2020/2-3 nyári- őszi lapszám.
- 2021. április végén jelent meg a IV. évf. 2021/1-2 (2020-2021 tél - tavasz) lapszám
- 2021. decemberében jelent meg a IV. évf. 2021/3-4 nyári- őszi lapszám.
- 2022. augusztusában jelent meg az V. évf. 2022/1-2 2021-2022 téli- tavaszi lapszám.
- 2023. áprilisában jelent meg a két féléves jubileumi magazinunk: V. évf. 2022.3-4, VI. évf. 2023.1-2 lapszáma.